دانشگاه هرمزگان
آزمایشگاه مرکزی کتابخانه مرکزی پرتال اعضای هیأت علمی آموزش های مجازی و آزاد
EnAr ورود

اطلاعیه شرایط استفاده از خدمات آموزشی و حضور در کلاسهای درس

💠 کلیه کلاس های آموزشی دانشگاه هرمزگان در تمام مقاطع تحصیلی (کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری) از چهاردهم فروردین ماه به صورت حضوری برگزار می شود.

💠ارائه هرگونه خدمت آموزشی منوط به شرکت در طرح پایش واکسیناسیون می‌باشد.

با تبریک مجدد سال نو به اطلاع کلیه دانشجویان دانشگاه هرمزگان در تمام مقاطع تحصیلی (کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری) می رساند که با توجه به از سرگیری آموزش حضوری از چهاردهم فروردین، حضور در کلاسها و استفاده از هرگونه خدمات آموزشی منوط به تزریق دو نوبت واکسن کرونا می باشد. دانشجویانی که در برابر بیماری کرونا واکسینه شده اند (حتی یک نوبت) موظف هستند نسبت به اخذ آدرس اينترنتي کارت واکسن دیجیتال از سامانه درخواست کارت واکسن به آدرس

و ثبت آن در سامانه جامع آموزشی دانشگاه (گلستان) اقدام نمایند.
ارائه هرگونه خدمت آموزشی منوط به شرکت در طرح پایش واکسیناسیون می‌باشد. مجدداً تأکید می‌شود، دانشجویانی که تاکنون واکسیناسیون خود را انجام نداده‌ یا فرایند واکسیناسیون را تکمیل نکرده‌اند، هرچه سریعتر نسبت به تکمیل فرایند واکسیناسیون در برابر بیماری کووید 19 و ارسال آدرس اينترنتي کارت واکسن دیجیتال اقدام نمایند.
 بدیهی است باتوجه به بخشنامه‌های وزارتی، شرکت در کلاس‌های درس و ارائه هرگونه خدمات آموزشی، تنها با ارائه کارت واکسن معتبر مبنی بر تزریق هر دو نوبت واکسن‌های مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امکان‌پذیر خواهد بود.
لازم به ذکر است چنانچه در هر زمانی مشخص شود که دانشجو نسبت به تزریق نوبت دوم اقدام ننموده است از ادامه حضور وی در کلاسهای درس و نیز شرکت در امتحانات پایان نیمسال جلوگیری می شود.

روابط عمومی دانشگاه هرمزگان

0   0