دانشکده علوم پایه

EnAr ورود 0

انتخاب کتاب "چینه نگاری سکانسی کاربردی" دکتر محمود شرفی به عنوان کتاب شایسته جشنواره کتاب خلیج فارس

کتاب دکتر محمود شرفی عضو هیات علمی گروه زمین شناسی دانشکده علوم پایه دانشگاه هرمزگان با عنوان "چینه نگاری سکانسی کاربردی" در چهارمین جشنواره انتخاب کتاب سال خلیج فارس، به عنوان کتاب شایسته تقدیر شناخته شد.

ضمن تبریک به جناب آقای دکتر شرفی بابت این موفقیت، توفیقات روزافزون ایشان را از خداوند متعال خواستاریم.

1   1
بازدید امروز: 6    بازدید کل: 2183

محمد آفرین 1402/02/27 9:46:14 AM
با سلام و احترام
ضمن تبریک به اساتید بزرگوارم جناب آقایان دکتر شرفی و دکتر موسوی حرمی عزیز بابت تالیف کتاب بسیار خوب و کاربردی چینه نگاری سکانسی، به دانشجویان کارشناسی، ارشد و دکتری رشته زمین شناسی توصیه اکید دارم حتما این کتاب را تهیه و مطالعه کنند.
1   1